Η Εταιρεία ΤΣΑΤΣΑΚΗΣ Α.Ε.

Η εταιρία ΤΣΑΤΣΑΚΗΣ Α.Ε. ξεκίνησε να λειτουργεί σαν οικογενειακή επιχείρηση το 1998 στο χωριό Σταυράκια Ηρακλείου από τα πέντε αδέρφια της οικογένειας Τσατσάκη.  Τέσσερα χρόνια αργότερα η οικογενειακή επιχείρηση μεγαλώνει ιδρύοντας το πρώτο εργοστάσιο 1.200τ.μ. το 2002 στο 11o χλμ. Ε.Ο. Ηρακλείου-Μοιρών. Ένα χρόνο αργότερα λόγω της μεγάλης αποδοχής των προϊόντων της εταιρίας και της αυξημένης ζήτησης τους στην αγορά, ιδρύεται ένα δεύτερο ιδιόκτητο εργοστάσιο σε σύγχρονες εγκαταστάσεις 1.700τ.μ. στο 10ο χλμ. Ηρακλείου – Μοιρών.

Η εταιρία ΤΣΑΤΣΑΚΗΣ Α.Ε. παράγει παραδοσιακά προϊόντα αρτοποιίας (Παξιμάδια, Κριτσίνια, βουτήματα), χρησιμοποιώντας αγνές πρώτες ύλες και διαδικασίες παραγωγής και διάθεσης, που συμμορφώνονται στους κανονισμούς διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων. H εταιρία είναι πιστοποιημένη με το πρότυπο IFS (International Food Standard) με βαθμό higher level καθώς και για τα προϊόντα Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης που παράγει.

Σήμερα η εταιρία απασχολεί σε διοικητικό και παραγωγικό προσωπικό περίπου ’40’ ατόμων και στα δυο εργοστάσια και τα προϊόντα της διακινούνται σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό (Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία, Γαλλία, Λουξεμβούργο, Σλοβενία, Αυστρία, Ολλανδία, Κύπρο, Ισπανία, Αμερική , Αυστραλία, Κορέα, Νότιο Αφρική κτλ.). Η ΤΣΑΤΣΑΚΗΣ Α.Ε. συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρίες και αλυσίδες Super market που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα (LIDL HELLAS, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ELBISCO A.B.E.E., ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε., ΚΡΗΤΗΣ ΓΗ, ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Εκτλ.).

Από την αρχή της λειτουργίας της, φροντίδα του προσωπικού και της διοίκησης είναι να διατηρηθεί η παραδοσιακή και χειροποίητη μορφή των προϊόντων, η διασφάλιση της ποιότητας τους καθώς και η εξέλιξη τους με προσανατολισμό στις ανάγκες του πελάτη και της αγοράς.

Μετάβαση στο περιεχόμενο